Què fem?

La comissió de casals organitza i avalua les activitats de caràcter lúdic-educatiu que es realitzen durant els períodes festius del Calendari Escolar, com ara les vacances de Nadal, Setmana Santa, Juny (durant les setmanes de l’horari intensiu i per Sant Joan) i Setembre, per tal que les famílies puguin conciliar i adequar la vida familiar i laboral.

Si per manca d’inscrits, durant algun període de vacances no es pot organitzar el casal a l’escola, sempre s’ofereix la possibilitat d’anar a un casal d’una escola propera.

Les inscripcions als casals es realitzen amb el full d’inscripció que es fa arribar a les famílies i que caldrà retornar a l’AMPA.

CASAL DE NADAL

🔔🎄CASAL DE NADAL AL BRUGUERA🎄🔔

 

La Comissió de casals de l’AFA Joan Bruguera ha organitzat un casal de Nadal que tindrà lloc del 22 de desembre de 2022 al 5 de gener de 2023 a l’escola i anirà a càrrec de Tic Tac Serveis Educatius. S’ofereixen diferents opcions, segons les necessitats de cada família. La data límit per a fer la inscripció és el 14 de desembre (places limitades).

Inscripció a:  https://tictac.tpvescola.com/Pre-Formulari.aspx

Més informació a: info@tictacserveis.com / Tel. 620.08.22.06

En cas que no hi hagi suficients inscrits, aquesta activitat passa, com altres anys, al col·legi Verd. L’AFA es reserva el dret d’anul·lar.

b8cb5793-2450-4a6d-9c50-0dcbe479c1ae