Què fem?

La comissió de casals organitza i avalua les activitats de caràcter lúdic-educatiu que es realitzen durant els períodes festius del Calendari Escolar, com ara les vacances de Nadal, Setmana Santa, Juny (durant les setmanes de l’horari intensiu i per Sant Joan) i Setembre, per tal que les famílies puguin conciliar i adequar la vida familiar i laboral.

Si per manca d’inscrits, durant algun període de vacances no es pot organitzar el casal a l’escola, sempre s’ofereix la possibilitat d’anar a un casal d’una escola propera.

Les inscripcions als casals es realitzen amb el full d’inscripció que es fa arribar a les famílies i que caldrà retornar a l’AMPA.

CASAL DE NADAL

🔔🎄CASAL DE NADAL AL BRUGUERA🎄🔔

 

La Comissió de casals de l’Ampa Joan Bruguera ha organitzat un casal de Nadal que tindrà lloc del 23 de desembre de 2021 al 7 de gener de 2022 a l’escola i anirà a càrrec de Tic Tac Serveis Educatius. S’ofereixen diferents opcions, segons les necessitats de cada família. La data límit per a fer la inscripció és diumenge 5 de desembre.

Més informació i inscripció al formulari següent:  https://forms.gle/YebMPURTrxHD3isk7

Per formalitzar la inscripció cal omplir el formulari i enviar el resguard de pagament, el full d’autorització i la fotocòpia de la targeta sanitària a brugueracasals@gmail.com.

Podeu descarregar-vos el full d’autorització aquí.

En cas que no hi hagi suficients inscrits, l’Ampa es reserva el dret d’anul·lar l’activitat.

CASAL DE NADAL ESCOLA BRUGUERA (1)